Belépő és bérlet árak

2021. október 1-től árváltozás!

Teljes árú bérletek

Kedvezményes bérletek

(Diák- vagy nyugdíjas igazolvánnyal)

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a bérletek NEM JÓGAOKTATÓRA szólnak, hanem bármely óra látogatására. Ezért vásárláskor érdemes megfontolni időbeosztásodat, és azt, hogy szeretnéd-e többféle óran is igénybe venni a bérletet.

Kérünk Benneteket, hogy olvassátok el a felfüggesztés lehetőségét, és figyeljetek a bérletek lejáratára. Amennyiben nem élsz a szüneteltetés lehetőségével, és lejárt a bérleted, sajnos nem tudjuk elfogadni azt.

További tudnivalók

Fizetési módok

Készpénz mellett fizethetsz bankkártyával vagy SZÉP-kártyával is. Az All You Can Move Sportpass D, L, XL és XXL kategóriáit is el tudjuk fogadni.

Családi kedvezmény

Teljes árú bérlettel vagy napijeggyel rendelkező vendégeink diák kedvezményre jogosult közvetlen családtagjai ugyanazt a foglalkozást egységesen 1.700 Ft-os családtagi belépővel látogathatják.

Bérletek szüneteltetése

​A bérlet felfüggeszthető, ha annak érvényességi ideje még nem járt le. Hosszabb utazás, betegség, vagy más előre nem látható akadályoztatás esetén kérlek telefonálj a +36 30 2749212 telefonszámra, vagy küldj egy e-mailt az info@inspiral-studio.hu címre. Ilyenkor a bérletedet a következő órán való részvételedig, de maximum 28 napra felfüggesztjük. A 4 alkalmas bérletet egy, a többi fajtájút két alkalommal lehet ilyen módon szüneteltetni.

inSpirál Stúdió