Belépő és bérlet árak

Áraink 2023. szeptember 1-től

Teljes árú bérletek

Kedvezményes bérletek

(Diák- vagy nyugdíjas igazolvánnyal)

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a stúdiónk recepcióján vásárolt bérletek NEM JÓGAOKTATÓRA szólnak, hanem – a bejelentkezéses órák kivételével – bármely óra látogatására. Ezért vásárláskor érdemes megfontolni időbeosztásodat, és azt, hogy szeretnéd-e többféle óran is igénybe venni a bérletet. Dalmadi Liliannál a saját gerincjóga óráira külön bérlet váltható.

Kérünk Benneteket, hogy figyeljetek a bérletek lejáratára. A lejárt bérleteket sajnos nem áll módunkban elfogadni.

A bejelentkezéses órákon az oktatónál kell a részvételi díjat rendezni.

További tudnivalók

Fizetési módok

Készpénz mellett fizethetsz bankkártyával vagy SZÉP-kártyával is.

Családi kedvezmény

Teljes árú bérlettel vagy napijeggyel rendelkező vendégeink diák kedvezményre jogosult közvetlen családtagjai ugyanazt a foglalkozást egységesen 2.200 Ft-os családtagi belépővel látogathatják.

Bérletek szüneteltetése

​A 2023. július 1. után váltott bérletekre a szüneteltetés (felfüggesztés) lehetősége megszűnik. Ezért a bérlet vásárlásáról való döntéskor érdemes azt figyelembe venni, hogy a bérleti alkalmakat kizárólag a vásárlástól számított 6 (4 alkalmas bérlet) illetve 10 (8 alkalmas bérlet) héten belül lehet igénybe venni. Ez vonatkozik azokra az esetekre is, amikor az általatok legtöbbször látogatott óra ünnepnapra esik, vagy kedvenc oktatótok egy rendkívüli esemény miatt hiányzik. Ilyenkor is szeretettel látunk Benneteket a hét másik napján vagy egy helyettesítő oktatónál.

inSpirál Stúdió