Belépő és bérlet árak

Áraink 2022. szeptember 1-től

Teljes árú bérletek

Kedvezményes bérletek

(Diák- vagy nyugdíjas igazolvánnyal)

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a bérletek NEM JÓGAOKTATÓRA szólnak, hanem bármely óra látogatására. Ezért vásárláskor érdemes megfontolni időbeosztásodat, és azt, hogy szeretnéd-e többféle óran is igénybe venni a bérletet.

Kérünk Benneteket, hogy olvassátok el a felfüggesztés lehetőségét, és figyeljetek a bérletek lejáratára. Amennyiben nem élsz a szüneteltetés lehetőségével, és lejárt a bérleted, sajnos nem tudjuk elfogadni azt.

További tudnivalók

Fizetési módok

Készpénz mellett fizethetsz bankkártyával vagy SZÉP-kártyával is. Az adózási változások miatt 2022. szeptember 1-től az All You Can Move Sportpass kártyát nem tudjuk elfogadni.

Családi kedvezmény

Teljes árú bérlettel vagy napijeggyel rendelkező vendégeink diák kedvezményre jogosult közvetlen családtagjai ugyanazt a foglalkozást egységesen 1.900 Ft-os családtagi belépővel látogathatják.

Bérletek szüneteltetése

​A bérlet felfüggeszthető, ha annak érvényességi ideje még nem járt le. Hosszabb utazás, betegség, vagy más előre nem látható akadályoztatás esetén a szüneteltetés igényét kérlek, jelezd az info@inspiral-studio.hu email-címen. Ilyenkor a bérletedet a következő órán való részvételedig, de maximum 28 napra felfüggesztjük. A 4 alkalmas bérletet egy, a többi fajtájút két alkalommal lehet ilyen módon szüneteltetni.

inSpirál Stúdió