Bánkúti Réka

Bánkúti Réka vagyok, közgazdász, gerinctréning oktató, intimfitness tréner!

16 évig dolgoztam HR területen, mellette pedig gerinctréning órákat tartottam és tartok a mai napig is. Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretek segíteni! Gyerekkorom óta része életemnek a sport, de soha nem versenyeztem. Számomra a sport és a mozgás az öröm, a kikapcsolódás és az egészség forrása!

Célom, hogy vendégeim átéljék ugyanezt az érzést, kiszakadjanak a „mókuskerékből” és feltöltődjenek! Gerinctréning óráimon változatos gyakorlatok és különböző kiseszközök (súlyzó, kis labda, gumikötél, bot) garantálják az edzés hatékonyságát! Gerinctrénerként nagy hangsúlyt fektetek a prevencióra, illetve a gerinc melletti izmok erősítésére.

A sportot bármikor el lehet kezdeni, lehet folytatni, soha nem késő!

A fittség nem csak sportos külsőt, dinamikus mozgást jelent, hanem a belső fittséget is!

Amikor megismerkedtem az intimfitness-sel, kinyílt egy olyan világ számomra, amit szeretnék minél több nőnek tovább adni, hogy ők is megélhessék nőiességüket, visszahozhassák magukba a vitalitást, a tüzet, magabiztosak, elégedettek lehessenek! Érezzék, hogy NŐNEK LENNI JÓ!

Az intimfitness számomra a nőiesség kiteljesedését jelenti!

Mottóm, hogy az INTIMFITNESS AZ IGÉNYES NŐK VÁLASZTÁSA! A fitt gátizomzat kívülről nem látszik, ezt más nem tudja, de hidd el, hogy TE érezni fogod! Ezt magadért csinálod!

Szeretettel várok minden korosztályt óráimon!


www.intimfitnessreka.hu

Végzettségeim:

  • FitnessCompany – Aerobik edző
  • FitnessCompany – Preventív gerinctréning oktató
  • FintessCompany – Body Ball oktató
  • ART Edzőképzés – Stretching és Ellazulási Technikák tanfolyam
  • Intimfitness oktató – Intim Medical Academy
  • inSpirál Stúdió