Belső egyensúly

5 alkalmas tematikus női jóga tanfolyam az inSpirál Stúdióban!

Időpontok: Szerda esténként
Kezdés: 2020. szeptember 16.
Vezeti: Molnár-Baji Éva női jóga oktató

Különleges őszre ébredtünk. Az elmúlt fél év mindannyiunk életét megváltoztatta, és úgy tűnik, újabb kérdőjelekkel, újabb kihívásokkal találkozunk.

A magyar hagyományban azonban a szeptember nemcsak a Földanya, hanem az egyensúly hónapja is. Mi pedig erősebben érezzük, mint valaha, hogy minden sejtünk, minden porcikánk harmóniára vágyik.

De mi is az egyensúly, mi is a harmónia valójában?

Pillanatról pillanatra, percről percre, óráról órára, napról napra megengedően áramlani a Létezéssel, és ebben az áramlásban mindig jelen lenni, tudatosnak maradni, újra és újra visszatalálni Önmagunkhoz. A belső csendünkhöz. Az erőforrásainkhoz. Valódi Önmagunkhoz. A Fényhez.

A következő hetek, hónapok során azt hiszem, különösen fontos ezt a tudatos kapcsolódásunkat tisztán tartani, ápolni. Benne lenni.

A tanfolyam során a jóga segítségével – a lassan visszahúzódó természethez hasonlóan – megtanulunk elcsendesedni, megérkezni ÖnMAGunkhoz. Megerősítjük gyökereinket, belenyújtózunk tengelyünkbe. Tudatosítjuk a testünkben és az életünkben zajló áramlásokat. Megkeressük a középpontunkat, mozgósítjuk belső erőnket. Feltárjuk, mi az, amire már nincs szükségünk, mi nem szolgál már bennünket. Visszatalálunk a bizalom szent állapotába, hogy képesek legyünk befogadni életünkbe a Fényt.

Nagy szeretettel várlak!

Molnár-Baji Éva jógaoktató

Részvételi díj: 10.000 Ft, amit egy összegben, az első alkalommal kell fizetned.

Jelentkezés és további információ a részletekről: a eva.baji@gmail.com email címen vagy a 30/294-57-05 telefonszámon

inSpirál Stúdió