Bogdán Brigi

Bogdán Brigi

Nagyné Bogdán Brigi vagyok. Nő, anya, feleség, gyermek, óvónő, tanár, tanítvány….kinek mi… Lassan tizennyolc éve foglalkozom önismerettel, és ezen belül jógával. Az elmúlt időben közel ötezer jógaórát tartottam, és elmondhatom, hogy amint a szőnyegre ülök, megszűnik minden, ami én vagyok. Igazi szenvedéllyel a szívemben adom át tanítványaimnak azt a tudást, ami általam csatornázódik le, és mérhetetlen alázattal fordulok tanáraim és tanítványaim felé.

 
Hivatásomnak érzem, hogy a lehető legtöbb emberrel megismertessem, megszerettessem a jógát, és elérjem, hogy mindennapi életük szerves részévé váljon. Az elmúlt 15 évben elsősorban a Padma Jógastúdióban tartottam órákat, de tanítottam többek között a Kék Lótusz Jógastúdióban, a Montevideo Wellnessben és kisebb stúdiókban is.

 
A jógán belül számomra a lehető legnagyobb mozgásteret és kreatív megnyilvánulási lehetőséget a hatha jóga adja, de új szerelem az életemben a szakralitást is finoman integráló női jóga. Foglalkozásaim az aktuálisan jelen lévő emberek igényeihez igazítottak, de mégsem kiszolgáló minőségben.

 
Óráimon a következetesen precíz instrukciók lehetőséget adnak arra, hogy intellektuális oldalról is megérthesd az ászanákat és elmélyülhess bennük, de mindezt az elfogadás és szeretettel teli figyelem légkörében élheted meg. A klasszikus hatha jóga ászanák mellett óráimon találkozhatsz mindazon elemekkel, amelyeket a saját gyakorlásom hosszú ideje alatt én magam is megtapasztaltam és önmagamba integráltam.

 
Sok szeretettel várlak az óráimon, hogy együtt haladhassunk az önismeret nehéz, de szépséges útján!

inSpirál Stúdió