„Nem számít, milyen mélyre mész egy testtartásban, az számít, ki vagy, amikor odaérsz.”

(Max Storm)

Brekk Tímea

Brekk Timi vagyok. Női jóga oktató, szülés utáni regeneráló tréner, babamasszázs oktató. Többféle jógaórát kipróbáltam, mikor betoppantam egy Nalíni női jógaórára. Az óra közben éreztem, hogy megtaláltam azt a mozgásformát, ami a testem mellett, a lelkemet is formálja. A női jóga finomságával, lágyságával visszavezet a természetes nőiességhez, elősegíti a nőiesség átélését.

Az órákon a hatha jóga gyakorlatait alkalmazzuk a női egészség helyreállításának céljaként. Minden foglalkozáson erősítjük a has-és törzsizmokat, valamint a medencealapi izmokat, melyekkel a különböző női problémákat tudjuk megelőzni. Megtanuljuk a stresszoldás módszereit, különböző légzőgyakorlatok és a relaxáció segítségével.

A jóga ott van mindenkiben, nem kell hozzá sem karcsú testalkat, sem sportos múlt. Csak a nyitottságodra lesz szükséged.

Az önismeret izgalmas és rögös útját járom én is, ám az eddig megszerzett tudást és tapasztalást szeretném átadni Neked, hogy te is harmonikusabban éld meg nőiességed és egyensúlyba kerülj.

 
Sok szeretettel várlak az óráimon!

inSpirál Stúdió