Csakra Jóga

8 alkalmas tanfolyam nőknek

Időpontok: hétfő esténként 17:30 – 19:00, 2020. március 2, 9, 16, 23, 30, április 6, 20 és 27.
Vezeti: Bogdán Brigi

„Aki kifelé tekint, álmodik, aki befelé, az ébred.”

Carl Gustav Jung

8 alkalom, 7 csakra

A nyolc alkalomból álló tanfolyamon a főbb csakráinkkal dolgozunk, minden órán más energiaközpontot helyezve a középpontba, a „durvától” haladva a “finomabb” irányába. Ászanákkal, mantrákkal, mudrákkal, vizualizációs és relaxációs technikákkal segítjük a témában való elmélyülést. Minden óra része a gátizomtorna, mellyel női egészségünket támogatjuk. Az órák elején egy kis mini elméleti blokk segítségével bővítheted tudásod, és akár felteheted kérdéseidet, megoszthatod gondolataidat. Az utolsó alkalom egy összegző óra, mely szép áramló minőségben zajlik.

 

Célom, hogy a tanfolyam alatt egy megtartó és összetartó kis csapatot kovácsoljak össze, mely akár egy alakuló női kör alapja is lehet.

 

Vezető: Bogdán Brigi (Ultrakarma Jóga) alternatív mozgás- és masszázs terapeuta, hatha jóga oktató, babás jóga oktató, kismamajóga oktató, gyerekjóga oktató, Nalini női jógaoktató, képződő Női kör és szertartásvezető

Részvételi díj: 22.000 Ft, fizethető két részletben.

Jelentkezés: az inSpirál Jógastúdió recepcióján vagy az info@inspiral-studio.hu email címen, a 20/9232163 telefonszámon vagy a lap alján közvetlenül.

Jelentkezési határidő: 2020. február 28. A jelentkezés véglegesítéséhez a részvételi díj 50%-ának befizetését kérjük.

    inSpirál Stúdió