Dadi Ildikó

Ravideep Kaur | Dadi Ildikó vagyok, kundalini jóga instruktor és hennafestő.

Már gyerekkoromban is jógáztam, de igazán 4 évvel ezelőtt tértem vissza – immár a kundalíni jógához. Új célokat kerestem az életemben.

Úgy éreztem, hogy a napi rutin robotnál többről szól az élet, így szakítottam addigi munkámmal, és elindultam egy spirituális önfelfedezési/fejlesztési úton.

Mindig is a boldogság keresése, megértése és megteremtése motivált…

Ahogy Yogi Bhajan is mondta, “Happiness is your birthright. Live it!”

A kundalíni jóga egy igen erőteljes holisztikus rendszer, ami nekem szerelem volt első tapasztalásra. Hiszem, hogy a kundalíni jóga egy igazán hatásos eszköz, amely segít szembenéznünk a bennünk rejlő félelmekkel, hibás berögzülésekkel, sérelmekkel.

Segít közelebb kerülni önmagunkhoz, így jobban tudjuk szeretni és elfogadni magunkat. Ez teszi lehetővé, hogy teljesebb életet élhessünk, valódi önmagunk lehessünk.

Ezen gondolatmenet által keltettem életre a Remény & Jóga Napja programot, ahol rákban (elsősorban mellrákban) érintett hölgyeknek tartok ingyenes jóga órát havonta.

Emellett hennázással is foglalkozom. Egészen kislánykorom óta különös vonzódásom van Indiához, így ez a művészeti kifejezési forma már korábban magával ragadott.

inSpirál Stúdió