A bejelentkezéses órákon való részvétel menete

1. Bejelentkezéses órák

Mindannyiunk egészsége érdekében a fenti népszerű óráinkon a résztvevők számát a járványügyi helyzet miatt 15 főben korlátozzuk, ezért ezekre az órákra a fenti linkeken előzetes bejelentkezés szükséges.

2. Bejelentkezés

A bejelentkezési lehetőség az óra előtt egy héttel nyílik meg, és az óra kezdete előtt 15 perccel zárul.

A bejelentkezési link a Doodle nevű szolgáltatást indítja. A link megnyitása után megjelenik az addig bejelentkezettek listája. Kérjük, hogy a fehér mezőbe vezeték- és keresztneveteket is írjátok be. FIGYELEM – ezután ne felejtsetek el a mellette lévő kis körre kell kattintani (a sort “kipipálni”). Ezután a “Send” gombbal kerül véglegesítésre a jelentkezés. A kipipálatlan sorokat a rendszer nem veszi figyelembe.

Ha valaki már bejelentkezett, de kiderül, hogy nem tud eljönni, akkor kérjük, hogy azonnal törölje a Doodle-jelentkezését (ugyanazon a linken a saját neve melletti „toll” ikonra, majd a „kuka” ikonra kattintva). Ugyanezt kérjük, ha valaki véletlenül kétszer jelentkezik be ugyanarra az órára.

3. Ha nem jelentkeztél be

Ha valaki előzetes bejelentkezés nélkül jön órára, és még nem telt be a 15 fős keret, természetesen bemehet az órára. Pontban az óra indulásakor a bejelentkezett, de meg nem jelent vendégek helyén az esetlegesen várakozók szintén bemehetnek.

Ha valaki így sem tud bejutni, akkor a kisteremben ugyanabban az időpontban induló másik jógaórát tudjuk felajánlani neki.

4. Ne késs el!

A bejelentkezetteknek az óra indulásáig meg kell érkezniük az órára, mert ellenkező esetben a helyüket a várakozókkal feltölthetjük. Ezért ha már látod, hogy késni fogsz, kérjük, jelezd ezt telefonon (sem SMS, sem Messenger nem jó).

Ha bejelentkeztél és nem mondtad le az órát, de mégsem jössz el, akkor a látogatottság függvényében a legközelebbi látogatásod alkalmával az óra díjának megtérítését kérhetjük.

inSpirál Stúdió