Egyéni dramatikus tanácsadás

Fókuszálunk

 
Amikor hozzám fordulsz segítségért, az számomra azt jelenti, hogy megtisztelsz a bizalmaddal, érzéseiddel és az időddel, pénzeddel is. Ezt azzal tudom a legjobban viszonozni, ha én is megtisztellek az arra való törekvéssel, hogy az együtt töltött idő alatt szerzett tapasztalatokból a lehető legtöbbet tudjál majd kamatoztatni.

Ezt úgy tudjuk a legjobban megvalósítani, hogy mindig egy adott probléma megoldásán dolgozunk, vagyis valamire fókuszálunk. Ne ijedj meg, ha ezt esetleg nem tudod egyedül megfogalmazni, csak valahogy azt érzed, hogy valami nem működik. Ilyenkor az első alkalom azt a célt szolgálja, hogy ezt a fókuszt közösen megtaláljuk. Ez alatt az alkalom alatt megismersz engem, bepillantást nyersz a módszerbe, így el tudod majd dönteni, készen állsz-e a közös munkára és a változtatásra.

Egy negyvenes évei elején járó csinos, jó egzisztenciával és hivatással rendelkező hölgy ajánlás útján jutott el hozzám. Úgy fogalmazott, hogy párkapcsolataiban „mindig ugyanolyan gödrökbe lép”, unalomig ismétli önmagát, partnereivel rendre hasonló szenvedést él át. Találkozásunk végén a „Miért nem tudom tartani a határaimat?” kérdés megvizsgálását tűzte ki közös munkánk fókuszaként.

Milyen problémával várlak?​

A módszert leginkább azokban az esetekben ajánlom, amikor aktuálisan valamilyen konfliktushelyzetet élsz meg vagy életviteli problémával küzdesz.

Ilyen lehet az, ha egy kapcsolati nehézség, krízis vagy esetleg gyász miatt éppen kibillent az egyensúlyod. Ilyenkor a fókuszban gyakran az elengedés, az egyedüllét feldolgozása és a továbblépés lehet.

Ha egy kényszerű munkahelyi vagy magánéleti helyzet nehéz döntés elé állított, belső szilárdságod, pozitív énképed visszanyerése, elégedettséged és önbecsülésed kerülhet a fókuszba.

Ha esetleg hónapok óta tologatsz magad előtt egy feladatot és mégsem tudsz hozzálátni, vagy éppen szomatikus tüneteid nem hagynak nyugodni (nem tudsz aludni, hiába próbálkozol a fogyással, stb.), életerőd visszanyerése, a vidám, szorongásmentes pillanatok átélése állhat a középpontban.

Egy hölgy – talán furcsának hangzó módon – épp előléptetése kapcsán érzett szorongása miatt keresett fel. Bár nagyon kecsegtető és hízelgő volt számára az ajánlat és ezért el is vállalta, a kinevezés napjához közeledve egyre fáradtabban ébredt és nehezebben indult dolgozni. Közös munkánk során a teljesítményhez kapcsolódó élményeit és érzéseit dolgoztuk fel.

Az élet szép!

 
Az élet szép! És Te is az Univerzum gyermeke vagy, mint a fák és a csillagok. Jogod van itt lenni, jogod van boldognak lenni.

Hiszem, hogy ennek a folyamatnak a fő mozgatórugója Te vagy! Amivel segíteni tudok, az a saját értékességed felfedezése, a benned is ott szunnyadó vitalitás és kreativitás felébresztése, önnön erőid mozgósítása.

atsut_a_nap

Egy egyetemista fiatalember azzal keresett meg, hogy nehezen teremt kapcsolatot. Társai közeledését érdeknek, a családi eseményeken való részvételt kötelességnek élte meg. Folyamatunk végén kértem, hogy foglalja össze, miben is változott. „Eddig a karácsony mindig nehéz volt. Most írtam mindenkinek egy verset. Ebben el tudtam mondani, hogy mi is az, amit érzek”.

Jelentkezés

A foglalkozásokat vezeti: Kocsi Andi. Bővebben róla itt.

A foglalkozások időtartama: 75 perc. A folyamat menetrendjét az első alkalom után véglegesítjük.
A foglalkozások helye: inSpirál Stúdió, 1148 Budapest, Bánki Donát utca 60-62 (az Örs vezér terénél), www.inspiral-studio.hu
A foglalkozások ára: 15.000 Ft/alkalom

Időpont egyeztetés és bővebb információ telefonon (30) 2749212 vagy emailben info@inspiral-studio.hu. A kapcsolatfelvételre használhatod az alábbi űrlapot is.

Kapcsolatfelvétel és jelentkezés

    inSpirál Stúdió