Festmény színek nélkül

Egész napos jóga és önismereti workshop
az elengedésről, veszteségekről és gyászról

Időpont: nov. 2. szombat 10-18 óra között

Vezeti: Balatoni Marika jóga oktató
és Kocsi Andrea pszichodráma vezető

Mi, akik elvesztettünk valakit, aki meghatározó része volt életünknek, mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, ahol csak a kétségbeeséssel találkoztunk. Én is. Emlékszem, tanácstalan voltam, nem tudtam, kihez fordulhatok, és csak arra tudtam gondolni, hogy valahogy bírjam ki. Rengeteg csalódás, küzdés, fájdalom árán jutottam el a végtelennek tűnő hiány feldolgozásáig és elengedéséig.

Workshopunkon a jóga és a pszichodráma módszerével azoknak szeretnénk segíteni, akik hasonló helyzetben vannak: nem sikerült teljesen feldolgozniuk veszteségeiket vagy elengedniük egy teljességében meg nem élt szerelmet, már felnőtt és kiröpülni vágyó, vagy meg nem született gyermeküket, munkahelyet, elvesztett lehetőséget vagy egészségi állapotot.

Szeretetteli, megtartó csoportunkban az eddig kimondatlan vagy meg sem fogalmazott érzéseink tudatosítása és átélése által lehetőség lesz a szívünk szavához kapcsolódni, lehetőség a valódi felszabadulásra, az életben való bizalom újbóli átélésére, mely megkönnyebbülést hozhat számodra.

 

A foglalkozás részvételi díja: 14.000 Ft, ami egy könnyű kétfogásos ebédet is tartalmaz. Ha szívesen hozzájárulnál Te is az étkezéshez, hozz pár szem gyümölcsöt, egyszerű harapnivalót.

Jelentkezési határidő: október 28. hétfőig. A jelentkezés véglegesítéséhez 5.000 Ft előleg befizetését kérjük.

Részletes információ: az info@inspiral-studio.hu e-mail címen, vagy telefonon: 20/4314464 (Marika), 30/2749212 (Andi)

Közvetlenül itt is lehet jelentkezni:

    inSpirál Stúdió