Az évkör asszonyai
Őszbe csavarodott asszony

Női szertartás

Időpont: október 31. vasárnap 10:00 – 13:00

Vezeti: Nagyné Bogdán Brigi, okleveles hatha jóga, Nalini női jóga, gyerek jóga, kismama jóga, babás jóga tanár, Női kör és szertartásvezető, alternatív mozgás, masszázs terapeuta

Érezted már úgy, hogy nem bírod felvenni a lépést az évkör változásaival, mintha az élet csak elrobogna melletted, és Te mint egy külső szemlélő, csak nézed. A természettel harmóniában élő asszonyok az évszakok változásaival együtt élnek, és energiáikat nem egyfajta görcsös akarással irányítják, hanem sokkal inkább áramlanak a léttel?

Megtanulnak hallgatni a bölcs belső irányítójukra, és ennek megfelelően élik meg a külső világ változásait. Ősszel a betakarítás és bőség ideje után egyre inkább a befelé figyelés, bekuckózás kerül hangsúlyba. Az erdőlakó apró vadakhoz hasonlóan, mi magunk is érezzük, hogy új idő érkezett el, és a zabolátlan nyár után egyre inkább a megnyugvásra, a finomabb energiákra, a belső világunkkal való munkára van igényünk. Ennek megfelelően szeretettel hívlak egy négyalkalmas sorozat első eseményére, ahol a bennünk élő ősi, természettel tökéletes harmóniában élő asszonyi minőséget ébresztjük fel, szert ülve, és segítve önmagunkat és szűkebb környezetünket az évszakok változásainak megélésében és a belső harmónia megtalálásában.

Sorozatunk első alkalma az Őszbe csavarodott asszony. A programon többek között mesét szövünk és ismerkedünk erőállatunkkal. Egyszerű fizikai gyakorlatokkal és vizualizációs relaxációval dolgozunk.

A program minimum 6, maximum 15 fővel indul.

 

Részvételi díj: 8.000 Ft

Jelentkezés: az ultrakarmabrigi@gmail.com vagy info@inspiral-studio.hu email címeken vagy az inSpirál Stúdióban személyesen.

Jelentkezési határidő: október 26. A jelentkezés véglegesítéséhez 3.000 Ft előleget kérünk.

További részletek a (30) 452 6097 telefonszámon.

inSpirál Stúdió