Fészekrakó

Női jóga csoport
Tizenhárom hét a termékenység támogatása és a babavárás jegyében.

Csütörtök esténként 18:30-21:30 között
A következő csoport indul 2024. január végén.
Vezeti: Herold Enikő.

Ebben a három hónapos folyamatban a befogadó, a megengedő Hold minőséget erősítheted. A szelíd és áramló, speciálisan kifejlesztett női jóga gyakorlatokkal könnyítheted és oldhatod a mindennapok és a babádra várakozás feszültségét. Megtanulsz odafigyelni magadra, és arra, hogy mi a jó a női testednek és lelkednek.

Hogy miért fontos ez?

Mai világunk és életünk erősen férfi pólusúvá vált az utóbbi évtizedekben. A férfi (Nap) minőséghez tartoznak a kontroll, az aktív cselekvés és döntés, a struktúra, a tervezés, racionális gondolkodás.

A női (Hold) minőséghez a befogadás, a megengedés, a pillanat megélése, a dolgokkal együtt áramlás, az érzelmek tartoznak. A megfoganást ezek a minőségek támogatják, ezért a Fészekrakó csoportban ezeket a minőségeket hozzuk felszínre. A lágy, a befogadó önmagadhoz elvezető szelíd és áramlóan mozgásos foglalkozásokon átélheted és megtapasztalhatod a női kör támogató-megtartó és gyógyító erejét.

Növeljük a csípő mobilitását, ami pozitívan hat a petefészek és a méh egészségére. A speciális bemelegítéstől kezdve figyelmet szentelünk a női szerveknek, vérbőség fokozásával támogatjuk működésüket, és segítjük a regenerálódásukat, valamint gyógyulásukat. A záróizom-gyakorlatok hatására nő az orgazmus- és a fogamzóképesség, erősödnek a medencealapi izmok és a hüvely izomzata. A női jóga gyakorlatok, a légzőgyakorlatok harmonizálják a hormonrendszert.

A kiegyensúlyozott nyugalom állapotát légzőgyakorlatokkal és speciális vezetett relaxációval támogatjuk. Ez segít megőrizni az egyensúlyodat a kihívásokkal teli időszakokban is.

További részletek és jelentkezés itt.

inSpirál Stúdió