A foganás csodája

4 alkalmas tanfolyam
a Maitri Jógastúdióval közös rendezésben

Időpontok: febr. 23., március 29., április 19., május 24. vasárnaponként 10-18 óra között

Vezetik: Balatoni Marika jóga oktató
és Kocsi Andrea pszichodráma vezető

Nagy szeretettel hívunk egy olyan különleges tanfolyamra, melynek fókuszában az életfeladat témaköre áll.

Sokszor hallhatjuk, hogy mi hoztuk létre a körülöttünk lévő dolgokat, hogy belőlünk fakad minden. A tanfolyamon azt szeretnénk tudatosítani, hogy mi az, ami tényleg „rajtunk múlik”, mire is mondtunk igent, mielőtt megszülettünk erre a Földre.

Ma már szinte köztudott, hogy minden velünk történt eseményt sejt szinten őrzünk. Testünk ezen tudását használva alakítjuk közösen a tanfolyam tartalmát, melynek tematikája a három ‘igen’ köré épül.

Az első alkalommal a férfi aspektusra hangolódva tapasztaljuk meg, milyen lehetett, amikor a minket alkotó hímivarsejt elindult, hogy célba érjen és létrejöhessen a megtermékenyítés.
A második alkalommal a női minőségre irányítva figyelmünket azt fedezzük fel, milyen volt édesanyánk petesejtjének megtermékenyítésre várakozó állapota.
A harmadik alkalommal a találkozás, vagyis a megtermékenyülés és beágyazódás lesz a fókusz, végül pedig a születés misztériumát elevenítjük föl.

A tanfolyamon a nőijóga és a pszichodráma eszköztárával dolgozunk. A csoportban egy olyan biztonságos teret kínálunk számotokra, ahol egymást megtartva, támogató szeretettel teli figyelemmel kísérhetitek belső folyamataitokat. Ennek érdekében kérünk, hogy minden alkalommal legyetek jelen, ha a téma érdekel, és úgy érzitek, hogy szeretnétek csatlakozni hozzánk.

Szeretettel várunk, ha saját életutatok felfedezése hív, de akkor is, ha anyaként betöltött szerepetek megértése a mozgatórugó.

A tanfolyamot vezetik:
Balatoni Mária Nalini női jóga oktató, meditáció oktató, nemzetközi hatha jóga oktató, női jóga terapeuta végzős hallgató, kismama jóga oktató, a Himalájai Jóga Tradíció tanítványa
és Kocsi Andrea Zsuzsanna felnőtt és gyermek pszichodráma vezető.

Az alkalmak felépítése:

 • nyitó kör
 • női jógával hangolódás a témára, vezetett meditáció
 • bevezető játékok
 • ebéd szünet
 • dramatikus játékok
 • zárókör
 • Az alkalmak tartalmazzák a közösen elfogyasztott három fogásos vegetariánus ebéd, tea, kávé árát is.

  A tanfolyam díja: 14.000 Ft/alkalom
  Időpontok: febr. 23., március 29., április 19., május 24. vasárnaponként 10:00 – 18:00.

  Jelentkezési határidő: február 18. keddig. A jelentkezés véglegesítéséhez 5.000 Ft előleg befizetését kérjük.

  Részletes információ és jelentkezés: az info@inspiral-studio.hu és maitrijoga@gmail.com e-mail címeken, vagy telefonon: 20/4314464 (Marika), 30/2749212 (Andi)

  Közvetlenül itt is lehet jelentkezni:

   inSpirál Stúdió