Augusztus 23-án, hétfőn szabadság miatt zárva tartunk.

Keddi gerincjóga óráink augusztus 31-ről Pallagi Réka új oktatónkkal folytatódnak, 24-én kedden Lovász Andi vár Benneteket ashtangával.

A Találkozások Tere

Mindannyian a nagy egész, a KÖZÖS-SÉG részei vagyunk. Szolgáltatásainkkal és programjainkkal ezt az összetartozást szeretnénk erősíteni. Az inSpirálban megtapasztalható jelen-lét, a bizalmat közvetítő Tér a teljesség megélésére, az őszinte találkozásokra és kapcsolatokra inspirál. Hiszünk benne, hogy az itt átélt tapasztalati tanulás, az együttes gondolkodás, közös élmények és alkotás által olyan lehetőségekre találsz, amelyek téged is motiválnak majd.

Válassz foglalkozást aktuális élethelyzetednek megfelelően, saját igényed szerint. Az inSpirál holisztikus szemléletének megfelelően megtalálod mind testi (jóga, gyógytorna, tantra, masszázs), lelki (pszichodráma, családállítás, coaching) és szellemi (workshopok, tanfolyamok) fejlődésedet támogató foglalkozásainkat, melyek során megtapasztalhatod, hogy Te is a nagy egész elfogadott, értékes és fontos része vagy.

Szellemiségével, bizalomteli és megtartó terével az inSpirál arra hív, hogy bátran vágj bele ebbe a kalandba. Bízunk benne, hogy az általad megtapasztaltak tovább hullámoznak majd környezeted felé, és közös teremtő energiáink az EGÉSZ-SÉG és EGYSÉG harmóniájában találkozhatnak.

Aktuális


Szeptembertől bővül jóga órarendünk

Ha a nyáron szünetet tartottál, vagy most kezdenéd a jógázást, ideje végiggondolnod, hova tudod beépíteni ezt a rendszeres tevékenységet. Ebben szeretnénk segíteni folyamatosan bővülő órarendünkkel itt.

inSpirál Stúdió