Gálik Éva

Gálik Éva (Gévi)

Gálik Éva vagyok, kora gyermekkorom óta mozgásban, áramlásban voltam, vagyok.

 
Szer-, majd művészi torna (RSG) versenyzőként, később modern és kortárstánc előadóművész, koreográfus és tánctanárként, 2000 óta pedig jógaoktatóként, mély-izom és szöveti masszőrként, valamint organikus kert építészként dolgozom. A világ sok országában jártam és tanultam, hosszú ideig éltem külföldön: Ausztráliában, Peruban, Ecuadorban.

 
A folyamatos áramlás – haladás – változás az otthonom.
Itt vagyok neked és érted is – azért, hogy Te is ragyogj!

 
Áramlás (Yoga Flow) óráimon folyamatosan haladunk ászanáról ászanára. A gyakorlás során azonban nemcsak a jóga pózok fontosak, hanem a helyzeteket összekötő mozdulatok is, amelyek segítik az áramlás megélését. Mivel az egész órán folyamatosan mozgásban – áramlásban vagyunk, nincs mód a “kifelé” gondolkodásra.

 
Ez a folyam visz bele a teljes koncentrációba, kikapcsol az elme. Eltűnik a külső világ, csak Te és a Jóga marad. Ebben az állapotban nehézség nélkül történnek a “dolgok”, ahol megéljük a jóga helyzeteken keresztüli haladás által az energiák áramlását, annak jótékony hatását, így nincs számunkra akadály. A gyakorlás megadja a “minden lehetséges” megélését, amitől el tudod engedni az addigi rossz gondolatokat, berögződéseket, tévhiteket, blokkokat.

 
Könnyed és rugalmas leszel, ugyanakkor erősebbé és kitartóvá is válsz. Megjelenik az elfogadás, megengedés, a természetesség, szeretet-önszeretet, a nyitottság a valódi VÁLTOZÁShoz – haladáshoz.

 
Ez az ÁRAMLÁS JÓGA, melyhez teljes lényem adom.

inSpirál Stúdió