Gallen Rita

pszichodráma asszisztens, coach, tréner

Három kamasz gyermekemmel és férjemmel élek Budaörsön.

Lassan három évtizede tevékenykedem a felnőtt oktatásban. A gimnázium után a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karára jártam angol szakra, majd a budapesti Gazdasági Egyetemen végeztem külkereskedelmi közgazdászként.

Harmadik gyermekem születése után kezdtem el azon gondolkodni, hogy szívesen segítenék másoknak is az önismereti úton való járásban, önmaguk mélyebb megismerésében, és a változások kezelésében. Így fordultam a coaching irányába- mind egyéni, mind pedig csoportos coaching módszertanokat sajátítottam el. 2015-ben Trénerképzést is végeztem.

A Coaching Team szakmai közösségében 2015 óta dolgozom: egyéni, csoportos és team coaching folyamatokat vezetek, készségfejlesztő és vezető-fejlesztő tréningeket tartok.

A pszichodrámával egy ICF konferencián találkoztam, ahol a coachingot és a dráma elemeit ötvöző szemináriumon vettem részt. Ez az élmény lendített tovább a cselekvés-orientált módszertan irányába. Innen pedig egyenes volt az utam a pszichodráma képzés felé. 2020. februárban szereztem meg az asszisztensi oklevelemet, és terveim között szerepel a vezető-képző is.

A dramatikus eszközök nagy segítséget nyújtanak nekem a tréningeken, eset-feldolgozásokon és a coaching-üléseken is.

A pszichodráma új szemléletmódot hozott az életembe, friss látásmódot, spontán hozzáállást és kreatív, teljes jelenlétet.

Missziómnak tekintem a hozzájárulást ahhoz, hogy az emberek jobban megismerhessék önmagukat, kapcsolataikban minőségi változásokat érjenek el, és felismerjék saját felelősségüket életük alakításában.

inSpirál Stúdió