A bejelentkezéses órákon való részvétel menete

1. Bejelentkezéses órák

Mindannyiunk egészsége érdekében a fenti népszerű óráinkon a résztvevők számát a járványügyi helyzet miatt 15 főben korlátozzuk, ezért ezekre az órákra a fenti linkeken előzetes bejelentkezés szükséges.

2. Bejelentkezés

A bejelentkezési lehetőség az óra előtt egy héttel nyílik meg, és az óra kezdete előtt 15 perccel zárul.

A bejelentkezési link a Google Forms alkalmazást indítja. A link megnyitása után kérjük, hogy add meg neved, majd a “Suhmit” gombra klikkelve tudod a bejelentkezésedet elküldeni. A “Köszönjük bejelentkezésedet” visszaigazoló üzenet megjelenése után további teendőd nincs.

Ha valaki már bejelentkezett, de kiderül, hogy nem tud eljönni, akkor kérjük, hogy vedd fwel a kapcsolatot velünk (30/2749212, vagy recepcio@inspiral-studio.hu) hogy a számodra lefoglalt helyet más részére fel tudjuk szabadítani (a már elküldött bejelentkezésed törlésére neked nincs lehetőséged). Ugyanezt kérjük, ha valaki véletlenül kétszer jelentkezik be ugyanarra az órára.

3. Ha nem jelentkeztél be

Ha valaki előzetes bejelentkezés nélkül jön órára, és még nem telt be a 15 fős keret, természetesen bemehet az órára. Pontban az óra indulásakor a bejelentkezett, de meg nem jelent vendégek helyén az esetlegesen várakozók szintén bemehetnek.

4. Ne késs el!

A bejelentkezetteknek az óra indulásáig meg kell érkezniük az órára, mert ellenkező esetben a helyüket a várakozókkal feltölthetjük. Ezért ha már látod, hogy késni fogsz, kérjük, jelezd ezt telefonon (sem SMS, sem Messenger nem jó).

Ha bejelentkeztél és nem mondtad le az órát, de mégsem jössz el, akkor a látogatottság függvényében a legközelebbi látogatásod alkalmával az óra díjának megtérítését kérhetjük.

inSpirál Stúdió