Hétszépség hét tudománya
– a női életút kincsei

8 alkalmas tanfolyam szombatonként 9:30-18:00 között
együttműködésben a Maitri Jógastúdióval

Női létünk szakaszai más és más kincseket és kihívásokat tartogatnak számunkra. A különböző élethelyzetekben más nehézségekkel kell megküzdenünk, mint ahogy a bennük rejlő értékek, szépségek is eltérőek lehetnek. Hogyan tudunk úgy élni, hogy ezeken a feladatokon ne csak átugorjunk, de ne is áldozzuk fel magunkat a teljesítésüknek? Hogyan tudjuk az egyes élethelyzetekben megélni, megtalálni az értéket, a szépséget?

Csoportfolyamatunk során azoknak a női ‘tudományoknak’ a felfedezésére invitálunk, amelyek könnyebbé, lágyabbá, nőiesebbé teszik ezen kihívások megoldását. A mesék bölcsességét hívjuk segítségül, hogy az idők során összegyűlt tapasztalatokra építve adjunk saját, napjainkban is érvényes válaszokat a különböző életkorokban, helyzetekben megválaszolandó kérdéseinkre. Ebben közös tudásunkra építünk, mert sorsunk fonalát ugyan különböző módon gombolyítjuk, nőiségünk, női létünk mégis összeköt minket.

A foglalkozásokon testünket jógával hangoljuk a ‘tudományok’ befogadására. A mesék feldolgozása közben észrevétlenül is egy közös alkotás résztvevői leszünk, miközben annak lelki és szellemi megéléseit mindenki egyedivé, sajáttá is teszi. Értékeink, énerőnk megtalálását a tanfolyam igényes és szép környezete, valamint a nap során biztosított tápláló ételek is támogatják.

 
A csoportot vezetik:
Balatoni Mária nőijóga oktató, hatha jóga oktató, női jóga terapeuta
Kocsi Andrea pszichodráma vezető, coach, családállító

A tanfolyam helye és időpontjai: Maitri Jóga, 1173 Budapest, Mansfeld Péter utca 19.
szept. 23., okt. 21., nov. 18., jan.14 (vasárnap!)., febr. 10., márc. 2., ápr. 13., május 4.

A tanfolyam díja: 24.000 Ft/alkalom, mely tartalmazza az étkezést és a programot is. A belső folyamataink biztonságos megélése érdekében a csoport zárt csoportként működik, amihez az elköteleződésedet kérjük. Ezt a jelentkezéskor 24.000 Ft-tal tudod megerősíteni, az egyes alkalmak díját pedig mindig az aktuális napon kell majd fizetned. Az elköteleződéskor befizetett 24.000 Ft az utolsó foglalkozás árát fedezi.

 
Jelentkezés: 20/431 4464 vagy maitrijoga@gmail.com (Marika) vagy 30/274 9212 vagy info@inspiral-studio.hu (Andi)

inSpirál Stúdió