Brigi szerdai óráját szeptember végétől tervezzük újraindítani – a pontos időpontról később tudunk tájékoztatást adni

A szeptember 12-i héttől kezdve Márti kedd helyett hétfő délelőttönként tart órát.

Jógaóráink időtartama egységesen 90 perc. A kék kerettel jelzett foglalkozások helyszíne a nagyterem, míg a narancs színűeké a kisterem.

Helyszíni órák mellett otthonról való csatlakozás!

 

Az órarendben “hibrid” jelzéssel ellátott órákhoz a személyes részvétel mellett a lezárás idején megszokott módon Zoom-on is lehet csatlakozni!

Minden online részvevőnek előre be kell jelentkezni!

1. Bejelentkezés

A hibrid órákron való online részvételre ezen az oldalon kell bejelentkezni a “bejelentkezés” gomb által indított űrlap elküldésével. A bejelentkezésre legkorábban az óra előtt 6 nappal, legkésőbb az óra kezdete előtt 15 perccel van lehetőség. A bejelentkezésről az óra kezdete előtt 15 perccel egy visszaigazoló email-t küldünk, ami tartalmazza az órán való részvételhez szükséges, 11 számjegyből álló Zoom-azonosítót, valamint a belépési jelszót. Amennyiben a visszaigazoló email az óra kezdete előtt 10 percig nem érkezik meg, kérjük hívd a (30) 274 9212 telefonszámot.

2. Részvételi díj

Az online órákon való részvétel díjazására is a személyes órákra vonatkozó óradíjak érvényesek. Az online órákra is felhasználhatod meglévő érvényes bérletedet. Ha nincs érvényes bérleted, kérjük, hogy a napijegyed vagy új bérleted árát a jelentkezéssel egy időben utald át a 10700615-64551432-51100005 (inSpirál Stúdió) bankszámlaszámra. A közleményben tüntesd fel a teljes nevedet.

3. Felkészülés a Zoom program használatára

Az online órákon való részvétel a Zoom program segítségével történik. Ez a program elérhető valamennyi szóba jövő számítógépes és mobil platformon (Windows, Linux, Mac, iOS, Android). Egyaránt használható letöltött alkalmazásként, vagy a böngészőből a www.zoom.com címen. Kérjük, hogy a kapcsolat személyes jellegének fenntartása érdekében csak kamerával és mikrofonnal ellátott eszközzel kapcsolódj – az oktatónak csak így lesz lehetősége kommunikálni veled.

4. Csatlakozás az órához

Online óráinkra az óra kezdete előtt 15 perccel lehet bejelentkezni. Ehhez a „Join meeting” funkciót kell kiválasztani az emailben előzőleg megkapott 11-jegyű azonosító („Meeting-ID”) és jelszó (“password”) megadásával.

Kérjük, hogy az első óra előtt próbáld ki a programot, beleértve a kamera és mikrofon beállításait is, hogy ezzel ne az óra indulása után kelljen foglalkozni. Figyelem – kapcsolódáskor engedélyezd a mikrofon használatát is („Connect with audio”)! Ennek ellenére az órához kezdetben kikapcsolt mikrofonnal fogsz kapcsolódni, de mind neked, mind az oktatónak szükség esetén bármikor lehetőségetek van a mikrofonodat be- és ismét kikapcsolni. Az óra indulása előtt segítünk a kamerád beállításában.

inSpirál Stúdió