Jó helyen vagy

az inSpirál Stúdió baráti köre

Kéthetente péntek esténként 19:00-20:30 között:
2020. november 20, december 4. és 18.
Házigazda: Kocsi Andi, a Stúdió vezetője

A karantén egyre inkább arra kényszerít bennünket, hogy teljesen bezárkózzunk: elmaradnak a családi összejövetelek, nem találkozhatunk barátainkkal, home office-ból dolgozunk és még a sarki pékhez sem megyünk.

Ebben a helyzetben egyre többet ülünk a képernyő előtt, ám nem mindegy, hogy mit nézünk. Bekapcsolhatjuk a tévét, de legtöbbször csak riasztó számokat, harcokat, ostoba vitákat hallunk. Harc, öldöklés folyik a videójátékok virtuális világában is.

Ha személyesen most úgysem találkozhatunk, miért ne használhatnánk ezt a teret arra, hogy jól érezzük magunkat? Kötetlenül beszélgessünk, megnevettessük egymást vagy együtt játsszunk. Mi másban segíthetnénk egymást, mint hogy könnyebb legyen megélni ezt az időszakot?

Akár éppen jól jönne egy pár jó szó vagy érdekel egy téma, akár valami érdekes történt veled és szívesen megosztanád, hogy mások is inspirálódjanak, itt a helyed. Lehet, hogy a Te mondatod fog valakit felvidítani, ráébreszteni, megnevettetni, megértetni, felbosszantani, de a lényeg az, hogy valamilyen érzést kiváltani és ezáltal kapcsolatot teremteni.

Találkozzunk kéthetente pénteken 19:00-20:30 között az inSpirál JÓ HELYEN VAGY baráti körében, hogy egymás által inspirálódva 😊, egymást támogatva, egymás iránt nyitott szívvel éljük meg ezt az időszakot.

Szeretettel várunk jógás gyakorlóként, oktatóként vagy egyszerűen érdeklődőként. Mindössze annyi teendőd van, hogy jelentkezz be előre az alábbi gombbal, vagy pedig küldj egy emailt az info@inspiral-studio.hu címre. A bejelentkezésben megadott email címre küldjük majd vissza a a Zoom-meetingbe való belépéshez szükséges kódot és jelszót.

A találkozóra létrehozunk egy Facebook-eseményt is – ott szintén be tudsz majd jelentkezni.

inSpirál Stúdió