változó kori jóga

Változó kori jóga

A változó kori jóga és az aktív és rendszeres testmozgás enyhíti, sokaknál el is tünteti a változókor során fellépő kellemetlenségeket.

Az életük delelőjén túljutott nők gyakran megszenvedik a menopauzát, s mint újabban köztudottá vált, a férfiak is. Mivel ötvenéves kor táján mind a nők, mind a férfiak szervezetének működése megváltozik, ezért fölléphet hőhullám, álmatlanság, éjszakai izzadás, fejfájás, szédülés, rossz közérzet, hangulatváltozás és/vagy félelemérzés.

Ezek megoldásáért speciális jóga gyakorlatokkal tehetünk magunkért, aktivizálva olyan területeket, melyek esetleg már nem működnek az addig megszokott módon. A gyakorlást részletes magyarázatok kísérik, amelyek tudatos szinten is segítenek a nehézségek áthidalásában.

A speciálisan alkalmazott ászanák, légző- és tisztító gyakorlatok, a relaxáció és rövid meditáció célja, hogy első lépésben a tüneteket enyhítsük. A lelkünket érintő változás következtében lehetőségünk nyílik új élethelyzetünk megértésére, elfogadására. Életmód változtatásban is örömmel adok információkat ebben a témában a teljes értékű élethez.

Gyere, tegyél Te is azért, hogy továbbra is ragyogj!

inSpirál Stúdió