A királynő ébredése

Jóga workshop és szertartás

Időpont: november 7. vasárnap 10:00 – 14:00

Vezeti: Nagyné Bogdán Brigi (Ultrakarma Jóga) alternatív mozgás és masszázs terapeuta, hatha jóga oktató, babás jóga oktató, kismamajóga oktató, gyerekjóga oktató, Nalini női jógaoktató, képződő női kör és szertartásvezető

Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy királynő. Lelkének igaz ragyogását, mozdulatainak lágyságát, arcának szépségét sokan csodálták. Érintését, ölének vigaszt hozó melegét vágyták, hónapról hónapra történő megtisztulásának képességét, fenséges tartását tisztelték. Ő maga viszont, ha tükörbe nézett, nem látta a csodát. Szürkének, kifakultnak látta magát, mindennapi teendői erejét felőrölték, figyelmének fókuszát elterelték. Egyre kisebbnek és haszontalannak érezte magát, mígnem eljutott oda, hogy már önmagát sem szerette…

Mint minden mesének, ennek a történetnek is jó vége kerekedik, mert a mesebeli királynő ráébred, hogy élete történetének ő maga az írója, történetének színeit ő maga keveri.

Egy önfeledt női délelőttre hívogatlak, ahol a történeted írásához a színeket a kezedbe adom, és segítek, hogy a tükrödben meglásd valódi királynői minőséged, csodád.

 

A workshop keretein belül foglalkozunk a csípő, mellkas, torok, területével, mudrákat, mantrát tanulunk, női jógából merített „varázslatokat” alkalmazunk, és a végén megírjuk történetünket egy mese beavatás segítségével.

 

A workshopot Nagyné Bogdán Brigi vezeti.

Részvételi díj: 8.000 Ft

Jelentkezés: az ultrakarmabrigi@gmail.com vagy info@inspiral-studio.hu email címeken vagy az Ultrakarma Jóga Facebook oldalán.

Jelentkezési határidő: november 3. A jelentkezés véglegesítéséhez 3.000 Ft előleget kérünk.

További részletek a (30) 452 6097 telefonszámon.

inSpirál Stúdió