Kocsi Andrea Zsuzsanna

Kocsi Andi

pedagógus, gyermek- és felnőtt
pszichodráma vezető, coach,
az inSpirál Stúdió vezetője

Kocsi Andrea Zsuzsanna vagyok, pedagógus, pszichodráma vezető és coach. Bármivel is foglalkoztam pályám és személyes utam során, mindig az érdekelt, hogyan tudom azt a kíváncsiságot, tudást és lelkesedést átadni, ami engem egy általam fontosnak tartott értékrend, módszer elsajátításában, egy feladat megoldásában vagy a változásban motivált.

Ehhez szerencsésen párosul nyitottságom, hogy folyamatosan új dolgokat fedezzek fel, még ismeretlen dolgokba vágja bele és másoktól tanuljak.

Számomra ez jelenti az áramlást: olyan emberi kapcsolatokat, amelyekben adok és kapok – őszinte érzelmeket, együtt gondolkodást, közös élményeket és alkotást. Ez volt fontos számomra pedagógusi pályám során és ebben hiszek pszichodráma vezetőként is.

Amikor megszületett bennem a Stúdió létrehozásának gondolata, az a vágy vezérelt, hogy egy olyan közösségi tér szülessen, amelyben a jelen-lét a teljesség megélésére, az őszinte találkozásokra, kapcsolatokra inspirál. Szeretetben találkozhat test és lélek, létrejöhetnek támogató női közösségek, barátokra találnak gyerekek és kamaszok. És nem utolsósorban azt szeretném, ha mindezt továbbvinnéd. Inspirálj Te is másokat, legyen az a férjed, családod, barátaid vagy akár segítőként eddig ismeretlen emberek.

Az inSpirál Stúdióban ehhez kínálok teret, csoportjaimban és egyéni munkám során a teljes jelenlétet és a tapasztalati tanulás lehetőségét.

inSpirál Stúdió