Kontakt Akro

Jóga Workshop

A kontakt akro workshop időpontja: 2019. 11. 16. 10:00-13:00
Vezeti: Lovász Andi

A kontakt akro jóga workshop alatt megoszthatod a jóga jótékony hatásait a barátoddal, kedveseddel, vagy akár ismeretlen emberekkel is.

A jóga ászanákat és kitartásokat párban végezzük, melyek során testsúlyunkkal, erőnkkel és egyensúlyi helyzetekkel segítjük egymást. A közösen végzett ászanákban így nemcsak önmagunkra, hanem gyakorlótársunkra is hagyatkozhatunk. Figyelmünk önmagunkon túl a társunkra is kiterjed, a két ember légzése összehangolódik, majd mozgásuk egységbe kerül. Társunk folyamatos kontrollt nyújt a gyakorlásunkban, ami fejlődésünk szempontjából jelentős többletet jelenthet. Visszajelzései által pontosabban, precízebben tudjuk kivitelezni az ászanákat.

 

A kontakt akro foglalkozás tartalma

A foglalkozás során az akrobatika, a thai masszázs és a jóga elemeit ötvözzük. A workshop egy olyan gyakorlásra hív, amelyen a játékosság a jóga tudatosságával és légzésfókuszával hoz létre egy komplex egységet. Az óra tökéletesen alkalmas a test aktív átmozgatására, az erőnlét fejlesztésére és a fordított testhelyzetek lazító, relaxációként való megélésére.

Hozd magaddal barátnődet, barátodat, párodat, testvéredet vagy bárkit, akivel szívesen jógáznál együtt. A pár azonban nem feltétel! Jöhetsz egyedül is, hiszen az órán lehetőség van megismerkedni és együtt jógázni hozzád hasonlóan nyitott emberekkel 😊.

Részvételi díj: 5.500 Ft

Jelentkezési határidő: 2019. november 12.
A részvételi szándék véglegesítéséhez 2.000 Ft előleget kérünk.

Jelentkezés: az inSpirál Jógastúdió recepcióján vagy az info@inspiral-studio.hu email címen, vagy itt közvetlenül:

    inSpirál Stúdió