Újévi fogadalom helyett újévi küldetés

Megoldás fókuszú évtervező workshop
a hatékonyabb életvezetésért.

Időpont: január 18. szombat 9:30-13:00 óra között

Vezetik: Kocsi Andrea coach és
Vámosi Edit tanácsadó szakpszichológus

Idén felejtsd el az újévi fogadalmakat, és próbáld ki milyen, ha egy személyes küldetést fogalmazol meg magadnak!

Míg az üzleti szférában megszokott dolog, hogy a cégek az értékeiket és a céljaikat küldetésekben fogalmazzák meg, addig a legtöbb ember ritkán szán arra időt, hogy a saját, egyéni céljait megfogalmazza.

Kutatások igazolják, hogy leginkább az önfejlesztés egyes lépéseire összpontosítunk, mint többet fogok mozogni, helyesen táplálkozom, kevesebbet dolgozok, ahelyett, hogy megvizsgálnánk viselkedésünk mögöttes okait.

Az újévi fogadalom lehet egy jól megtervezett cselekvési terv, ugyanakkor mivel az ember nem gondolja végig a mögöttes motivációt, a régi életmód hamar visszatér a mindennapi rutinok során, ezért nehéz fenntartani a fogadalmakat (forrás: Jack Groppel).

A személyes küldetés megfogalmazásával ránézhetünk cselekedeteink miértjeire, valamint arra, hogy mi az, ami igazán motivál a változásra minket.

A személyes küldetés egy olyan iránymutatóvá válhat, amely meghatározza, hogyan döntünk, hogyan vezetjük az életünket és húzzuk meg a határainkat.

Újévi küldetés workshopunk 3 órájában ezeket a “miért”-eket szeretnénk Veletek végiggondolni és megfogalmazni egy olyan küldetést Önmagatoknak a 2020-as évre, amely segít és vezet Titeket a döntéshozatalban, az irányításban és a saját határok meghúzásában.

A részletekről érdeklődni és jelentkezni az info@inspiral-studio.hu email címen vagy a +36 20 923 2163 -as telefonszámon tudtok.

Szokásunkhoz híven teával és sütivel várunk Titeket.

 

A foglalkozás részvételi díja: 7.500 Ft

Jelentkezési határidő: január 17. péntek 10 óráig. A jelentkezés véglegesítéséhez 3.000 Ft előleg befizetését kérjük.

Közvetlenül itt is lehet jelentkezni:

    inSpirál Stúdió