Lomi-Lomi

Hawaii Masszázs

Gál Anita vagyok, 2007-ben végeztem gyógytornászként a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán. 11 évet töltöttem az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben, ahol sokrétű munkát végeztem. Kezeltem baleseti sérülteket, csípő- és térdprotézis beültetésen átesett pácienseket, valamint segítettem amputált és stroke-os betegek felépülését is.

A lomi-lomiba 6 éve szerettem bele, és elhivatottságot éreztem, hogy elsajátítsam és megosszam az általa nyújtott élményt másokkal is.

A Hawaii-szigetekről származó lomi-lomi egy sok évszázados gyógyító hagyomány része. A kezelés alapja a kókuszolajjal történő testmasszázs. Ennek során változatos technikákkal – tenyérrel, alkarral, könyökkel – masszírozom át a testet. A kókuszolaj könnyen beszívódik, ápolja a bőrt. A masszázsnak egyaránt pihentető és relaxáló hatása van a testre és lélekre. Ellazítja az izmokat, oldja a benne lévő csomókat és a fizikai fájdalmat. A vérkeringés, valamint a szervezet anyagcseréje viszont élénkül, javul a közérzet.

A masszázs végtelennek tűnő áramló érintése által nemcsak a test, hanem a lélek is megnyugszik… Segít figyelmünket önmagunkra irányítani és előhívni a belső erőnket, mely által könnyebben tudunk megbirkózni a mindennapok kihívásaival.

Várlak szeretettel!

Bejelentkezés és időpontegyeztetés: (20) 527 8475

inSpirál Stúdió