Mágikus Lét-Spirál

Szent Iván éji szertartás – nemcsak nőknek

Időpont: június 26. szombat, 17:00 – 21:00

Vezeti: Nagyné Bogdán Brigi jógaoktató

A tűz köré hívlak, hogy együtt ünnepelhessük a nyári napfordulót és Szent Iván éjjelét! Csodákban gazdag időszak ez, ahol elvékonyodik a fátyol a kézzel fogható materiális világ és a mágikus, csodákban gazdag lét között.

Van, aki szemét forgatva csak annyit mond: „pogányság”, míg más kapcsolódva vérének vonalához, maga az élet, a kiáradt fény ünnepeként éli meg. A nyár közepén járunk, amikor a zöld szín a határban még zsibbasztja a szemünket, amikor a gyümölcsök létől és élettől duzzadnak és mi emberek is érezzük, hogy lelkünkbe életigenlő könnyedség költözik. A napkorong a fejünk fölött áll középen, létünk idejének delén járunk, mikor fény költözik a szívünkbe és fény koronázza fejtetőnket. Lelkesítő és erőt adó tűz éled bennünk, amit, ha jól használunk, tudatosodhatunk, fényesedhetünk.

Szent Iván éjén pedig megnyílnak a világok közötti kapuk, és a tündérek népe átlátogat világunkba, huncut pajzánságot csempészve életünkbe. Fiatal lányok szerelmi varázzsal hívogatják párjukat, legények fűzfaágakkal hirdetik szerelmüket, cseresznyét ropogtatva várják a gyermekáldást ifjú párok, és minden a termékenységről, életről, kiteljesedésről szól. Termékeny pedig az agg is lehet, kinek gondolatai teremtenek új világot.

Ennek a két csoda napnak az energiáihoz tökéletesen illik egy lét-spirál szertartás. A spirálba befelé haladva tudatállapotunk megváltozik, figyelmünk önmagunkra irányul, felszínre és elengedésre kerülnek rég múlt ideáink és félelmeink. Befelé haladva összegezzük az elmúlt időszak történéseit és elengedésünkkel teret adunk az újnak, mindannak, ami még vár ránk.

A spirál központi részén az élet lángját gyújtjuk meg, aminek fénye a kiteljesedett és tiszta életet szimbolizálja. A spirál fejlődésünk lépcsőfokain, elakadásainkon segít át bennünket, és visszavezethet egészen a születésünkig. A spirál egy erős védelmező és beavató szimbólum, ami magát az életet jelképezi. Segít életed káoszának a felszámolásában és a belső rend kialakításában, miközben önnön erődre ébredsz.

A nyári napforduló szertartása több elemben különbözik az adventi szertartástól, akár külső jegyeit nézzük, akár a kiválasztott naphoz kapcsolódó energiákat tekintjük… Amiben megegyezik, hogy a spirálból már nem ugyanaz az ember fog kijönni, mint aki bement.

Tiszta szívvel, őszinte lelkesedéssel és nagy szeretettel várlak erre a szertartásra az inSpirál Stúdióba, ami az elmúlt időszak feldolgozásában is nagy segítségedre lehet.

A szertartást férfiak is látogathatják, így akár pároknak is jó alkalom egy új minőségű kapcsolódásra!

 

A szertartás tervezett ideje 4 óra, vezeti Nagyné Bogdán Brigi. Jelentkezéseket a Facebookon, vagy az ultrakarmabrigi@gmail.com vagy info@inspiral-studio.hu email címeken várjuk.

Részvételi díj 6000 forint, amiből 3000 forintot a részvételi szándékod megerősítéseként a jelentkezéskor kérünk. A további részletekbe ezután nyersz beavatást.

inSpirál Stúdió