Belső Gyermek

Önismereti mesecsoport

Péntek esténként 18:00 – 21:00 között
Vezeti: Szathmáry Boglárka
meseterapeuta, Ayres/DSZIT-pedagógus

NMPT (Természetes Mozgásminta Tréning)

A csoportfoglalkozás alatt
elindulunk egy belső úton,
feltérképezve és végig járva életutunk állomásait. A foglalkozássorozat végén elérünk Önmagunkhoz és a bennünk lévő Ősbizalomhoz, mely BELSŐ BIZTONSÁGUNK alapvető és lényegi eleme. Az életszakaszokhoz választott történetek segítségével át- és feldolgozzuk megakadt érzelmi gócpontjainkat. Célunk, hogy az életszakaszok átdolgozásával érett és felelősségteljes felnőtté válhassunk, aki saját belső biztonsága megteremtésével tud jelen lenni a létezésben.

A Mese a lélek tápláléka, az ősi tudás átörökítője, az archetípusok hordozója.
A mesék gazdag szimbólumkincsének segítségével kibontható, befogadható, megérthető, mi az, ami jól vagy rosszul működik bennünk. Segítségével könnyebben láthatunk rá a mintáinkra, elakadásainkra, feladatainkra. A mesékben benne van az emberiség több ezer-éves tudása és tapasztalata, a lélek és a személyiség fejlődésének mintái.

A mesék mellett másik segítségünk, hamuba sült pogácsánk, saját alkotóerőnk lesz. Ehhez nem szükséges előképzettség, sőt még kézügyesség sem. A mindannyiunk tarisznyájában ott lapuló alkotó, az ember belső, teremteni vágyó hajlamának megélése vezet majd minket.

 

A foglalkozások hatása:

A foglalkozáson való részvétel díja: 4.500 Ft/alkalom

A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges, melyet kérünk előző nap este 8 óráig az alábbi elérhetőségek bármelyikén megtenni:

  • info@inspiral-studio.hu
  • mozgasgyogyasz@gmail.com
  • telefonon: +36 20 9232163
  • inSpirál Stúdió