Molnár-Baji Éva

Szeretettel köszöntelek!

Molnár-Baji Éva vagyok, töretlen lelkesedésű Útkereső. Már igen hamar, érzékeny lelkű tinédzserkorom hajnalán nem hagyott nyugodni a talány, hogyan lehetne az ember boldogabb, teljesebb…

Az évek teltek, múltak, de nem hiába. Egy térdízületi rendellenességnek köszönhetően rátaláltam a jógára és a keleti filozófia tanaira. Segítségükkel elkezdtem megérteni, „kibontani” és nem utolsó sorban gyógyítani érzékeny testemet és lelkemet.

Időközben legnagyobb tanítómestereim is megérkeztek az életembe: lassan hat éve, hogy életet adtam kisfiamnak, majd közel négy évvel ezelőtt kislányom is megszületett.

Hat éve tanítok jógát. Az első években óvodás és kisiskolás jógafoglalkozásokat tartottunk férjemmel. Mivel az Ájurvéda gyógyító rendszere mindig is foglalkoztatott, 2013-ban végeztem el a Sarasvati Alapítvány Ájurvédikus jógaterapeuta képzését, majd amikor első gyermekemmel várandós lettem, a Kismama és a Babás jógaoktató képzést.

A női jóga varázsa nagyon hamar magával ragadott Kovács Gyöngyi Naliní és Kornhoffer Tünde mély, szakrális óráin. Az átfogó női képzés kicsit váratott magára, így 2018-ban végeztem el Mezősi Anna és Kornhoffer Tünde két és fél éves Női jógaterapeuta képzését, 2020-ban pedig Fekete Krisztina Flatcore jóga és Szülés utáni regeneráció képzéseit.

Különösen érdekel a gyógytorna, a gerinc betegségei és azok gyógyítása a jóga és a különböző mozgásformák által, így ezeken a területeken folyamatosan és jelenleg is képzem magam.

A jóga számomra út a teljesség, a gyógyulás és a bennünk rejlő Isteni bölcsesség felé. Óráimon arra törekszem, hogy a sokszor zaklatottan, csüggedten, fájó porcikákkal érkezők is visszataláljanak saját Fényükhöz. Csendjükben megpihenve válaszokat kapjanak fel nem tett kérdésekre is. Megérkezzenek Önmagukhoz.

Mert csak így tudsz igazán adni a világnak. Márpedig szükség van Rád.

Szeretettel várlak az óráimon!

Molnár-Baji Éva – 06-30/294-57-05, eva.baji@gmail.com

 
OM Shanti

inSpirál Stúdió