Nagy Adrienn

A mozgás meghatározó része az életemnek. A Callanetics-szel 1998–ban ismerkedtem meg, azóta is rendszeresen gyakorolom. Az évek során sokféle mozgást kipróbáltam, a Pilatesbe 7 éve kóstoltam bele, az ülőmunkából fakadó derékfájást néhány hét alatt megszüntette. Az új szerelem, a Bodyart 6 éve érkezett az életembe és azóta is töretlenül tart. A rendszeres gyakorlás alatt fogalmazódott meg bennem, hogy azt a fajta szabadságot, amit a mozgás nyújt, a tudatosságot, a mozgás szeretetét szeretném átadni minél több embernek.

Húsz évig dolgoztam multinál, munka mellett kezdtem el képezni magam. A Mandala jóga stúdióban szereztem meg az OKJ –s sportoktatói és gerincjóga oktatói végzettséget, illetve ugyanitt részt vettem a mozgásterapeuta képzésen.
2017-ben az IWI -nél preventív gerinc és stretching trénerként végeztem, majd Pilates és Bodyart oktatóként.

Időközen az íróasztalt lecseréltem, s ma már Pilates, Callanetics, Bodyart órákat tartok. Csodálatos érzés látni a vendégek arcán a változást óráim végén, milyen jól esett nekik feltöltődni, hogyan válnak óráról órára tudatosabbá, finomodik a mozgásuk, egyre többre képesek. Boldogsággal tölt el, hogy ennek részese lehetek.

Szeretettel várok óráimon minden sportolni, fejlődni, felfrissülni, kikapcsolódni vágyó vendéget.

inSpirál Stúdió