Nyílt nap

Nőnapi nyílt napunk fókuszában a kapcsolódás áll. Várunk, ha szeretnéd megtapasztalni, hogyan kapcsolódhatsz az ászanák mozdulatain keresztül nőtársaiddal, ha a mesén keresztül nyitott vagy egy közös alkotásra, vagy egy elmélyült relaxációban saját legbelső mélységeiddel való kapcsolódásra.

Élvezd napunkon a sokszínűséget és a változatosságot, az örömteli önfeledtséget és azt, hogy nőiségeddel Te magad is ezt a változatos szépséget képviseled, bármelyik korosztályhoz is tartozol.

Ha megpihennél, varázslatos hangfürdőre várunk, a nap zárásaként pedig a HARiOM Hang-tér közreműködésével koncerttel egybekötött közös mantraéneklésre hívunk.

Szeretettel várjuk régi és új vendégeinket, minden kedves érdeklődőt!

Részletes programunk:

Ilyen élményekben lehet részetek:

9:30 bodyArt Adrival

A mai napon fókuszban az egyensúly, a mellkas és a csípőnyitás.

10:30 Babás jóga Vikivel

A kisgyerekes édesanyákat a nyílt napon egy rendhagyó, kötetlenebb alkalomra várjuk. Központi témánk ezen az órán a szülés utáni regeneráció lesz, és az, hogy ebben hogyan lehet segítségünkre a jóga. Császármetszésed volt, szétnyílt a hasizmod, vagy sokat fáj a hátad a szoptatás miatt? Nem tudod, miért szükséges a gátizomtorna? Ezekről beszélgetünk és átnézzük azt is, mely gyakorlatok azok, amik a legfontosabbak, amikor ilyen problémákkal küzdünk. Hozd el a babádat és a kérdéseidet is!

mamakör

11:30 Aranykor jóga Mártival

Az aranykor jóga kortól és nemtől független, bármilyen egészségi állapotban elkezdhető. Célja, hogy a test, a lélek és az elme újra könnyeddé, rugalmassá és erőssé váljék.

12:30 Yin jóga Riával

A yin jóga nőnapi nyílt óráján lehetőséget kapunk arra, hogy megtapasztaljuk az elfogadást és az önátadást. Add át magad az újdonságnak, gyere, yin jógázz velünk! Szeretettel várunk!

12:30 Satkarma – tisztító jóga gyakorlatok Mártival

Mai gyakorlataink célja az érzékelés, érzékszervek tisztítása, az emésztőrendszer erősítése és tisztítása, valamint az elme egyhegyűvé tétele.

13:30 Mesedráma Kocsi Andival

Pillangók szárnyán… utazás a mesedráma világába. “Mit jelent nőnek lenni?” A közösen szőtt mese varázserejét hívjuk segítségül a kérdés megválaszolására.

15:30 Jóga nidra Marikával

A jóga nidra célja, hogy minél tudatosabban merüljünk el lényünk leglényegibb és legvalódibb állapotába.

Marika erre a csodás női napra az alkalomra hangolt gyakorlással készül, hogy női minőségeiteket finoman hangolva juthassatok el az ellazultság lehető legmélyebb megéléséhez.

16:30 Koncert, közös öröméneklés és meditáció a HARiOM Hang-tér közreműködésével

A lelki éneklés az odaadás jógája. A mantrák, lelki töltetű dalok megnyitják szívünket, eszközeivé válunk a Legfelsőbb Tökéletesnek. Lényünkben megjelenik az öröm, a szabadság érzése, elménk lecsendesedik, testünk megtelik életerővel. És mikor mindezt egy közösségben tesszük, akkor képesek vagyunk átadni magunkat egy olyan térnek, ahol felismerjük: EGYek vagyunk a Végtelenben.

Nagy izgalommal várjuk a HARiOM Hang-tér zenészeit, akik a klasszikus hangfürdő eszközei mellett sok egyéb egzotikus hangszerrel érkeznek: bansuri, sakuhacsi, duduk, indián fuvola, perzsa szantúr, indiai harmónium, udu, frame drum, digeridoo…

inSpirál Stúdió