Nyitott könyv

Jövőtervezés dramatikus eszközökkel

Év végén gyakran végzünk összegzést. Átgondoljuk, mi is történt velünk, mik voltak a legfontosabb megéléseink, örömeink, fájdalmaink, sikereink és veszteségeink. Az új év egyben egy új terv elkészítésére is sarkall sokunkat – új célokat tűzünk ki, megfogadunk, elhatározunk dolgokat.

Megtehetjük ezeket magunk is. Ilyenkor azonban gyakran eshetünk abba a hibába, hogy a kezdeti lelkesedés elszáll, az elhatározások megvalósítása elé akadályok gördülnek, és még a jól kigondolt célok is elvesztik vonzerejüket.

Hogy mindez ne így történjen az idén, egy olyan alkalomra hívlak, ahol dramatikus eszközökkel, egyénre szabott figyelemmel nemcsak a terveidre fókuszálunk, hanem a mögöttük megbúvó motivációkra, rejtett mozgatórugókra is. Megnézzük, hogyan illeszkednek ezek a tervek életutadba, küldetésedbe, sorsfeladatodba.

A foglalkozáson történetet írunk, a Te történetedet. Megnézzük, milyen is az a könyv, amibe ez a történet belekerül, kik a szereplői, mit üzen annak, aki a kezébe veszi. Újévi fogadalmaid tartalma így elevenedik meg, és azok ezáltal válnak igazán sajátjaiddá.

Jelentkezés

A foglalkozást vezeti: Kocsi Andi. Bővebben róla itt.

A foglalkozás időtartama: 1,5-2 óra
A foglalkozások helye: inSpirál Stúdió, 1148 Budapest, Bánki Donát utca 60-62 (az Örs vezér terénél), www.inspiral-studio.hu
Ára: 12.000 Ft

Időpont egyeztetés és bővebb információ telefonon (30) 2749212 vagy emailben info@inspiral-studio.hu. A kapcsolatfelvételre használhatod az alábbi űrlapot is.

Kapcsolatfelvétel és jelentkezés

    inSpirál Stúdió