November 16-tól ismét online órák! Óráinkra ezzel a gombbal lehet bejelentkezni!

Az órákon való online részvétel menete

1. Bejelentkezés

Az online részvételt lehetővé tevő órákra be kell jelentkezni a honlapunkon található űrlap elküldésével. A bejelentkezésre legkorábban az óra előtt 6 nappal, legkésőbb az óra kezdete előtt 15 perccel van lehetőség. A bejelentkezésről az óra kezdete előtt 15 perccel egy visszaigazoló email-t küldünk, ami tartalmazza az órán való részvételhez szükséges, 11 számjegyből álló Zoom-azonosítót, valamint a belépési jelszót. Amennyiben a visszaigazoló email az óra kezdete előtt 10 percig nem érkezik meg, kérjük hívd a (20) 923 2163 telefonszámot.

2. Részvételi díj

Az órákon való online részvétel díjazására is a helyszínen való részvételre érvényes szabályok érvényesek. Ha nincs érvényes bérleted, kérjük, hogy a napijegyed vagy az újonnan vásárolandó bérleted árát a jelentkezés napján utald át a 10700615-64551432-51100005 (inSpirál Stúdió) bankszámlaszámra. A közleményben tüntesd fel a teljes nevedet.

3. Felkészülés a Zoom program használatára

Az online órákon való részvétel a Zoom program segítségével történik. Ez a program elérhető valamennyi szóba jövő számítógépes és mobil platformon (Windows, Linux, Mac, iOS, Android). Egyaránt használható letöltött alkalmazásként, vagy a böngészőből a www.zoom.com címen. Kérjük, hogy a kapcsolat személyes jellegének fenntartása érdekében csak kamerával és mikrofonnal ellátott eszközzel kapcsolódj – az oktatónak csak így lesz lehetősége kommunikálni veled.

A Zoom programra nem szükséges regisztrálnod – az általunk indított „meeting”-ekre (video-találkozókra) regisztráció nélkül is bejelentkezhetsz.

4. Csatlakozás az órához

Online óráinkra az óra kezdete előtt 15 perccel lehet bejelentkezni. Ehhez a „Join meeting” funkciót kell kiválasztani, az emailben előzőleg megkapott 11-jegyű azonosító („Meeting-ID”) és jelszó (“password”) megadásával.

Kérjük, hogy az első óra előtt próbáld ki a programot, beleértve a kamera és mikrofon beállításait is, hogy ezzel ne az óra indulása után kelljen foglalkozni. Figyelem – kapcsolódáskor engedélyezd a mikrofon használatát is („Connect with audio”)! Ennek ellenére az órához kezdetben kikapcsolt mikrofonnal fogsz kapcsolódni, de mind neked, mind az oktatónak szükség esetén bármikor lehetőségetek van a mikrofonodat be- és ismét kikapcsolni. Az óra indulása előtt segítünk a kamerád beállításában.

inSpirál Stúdió