Pintér Kata

Pintér Kata vagyok, Beautyrobic és gyermekjóga oktató. A sport és a tánc gyermekkorom óta végigkíséri az életemet. Az elmúlt több, mint 10 évben az intenzív testmozgás mellett a gyermekek és a nők képzése is kiemelkedő szerepet tölt be az életemben. Fontosnak tartom, hogy minden korban odafigyeljünk magunkra, nemcsak fizikailag, hanem szellemileg is. Így folyamatosan képzem magam, hogy a vendégeimnek mindig a legjobbat tudjam adni. Hiszem, hogy a gyerekkorban elsajátított jó minták – legyen szó sportról vagy az élet más területéről – felnőttkorban is meghatározók lesznek az ember életében.

 
Hétfőnként 16:30-tól várom a 11-14 éveseket Tini jógára. Ezeken az órákon több figyelmet szentelünk a tudatos légzésre, stresszoldásra, koncentráció fejlesztésre. Csapatban, egyénileg és párban is dolgozunk, hogy minél színesebb legyen számukra is az óra.

Szerdánként 16:30-tól a 7-10 éves korosztályt várom Gyerekjóga órára, ahol mesékkel, történetekkel színesítve gyakoroljuk a már ismert jóga ászanákat. A fizikai és lelki erősítés, feszültségoldás és önbizalom növelés mellett az órák végén mesés relaxációt tartok, amiket a gyerekek bárhol, bármikor tudnak gyakorolni.

Havonta egy alkalommal játékos jóga órán van lehetőségük részt venni, ahol 1 óra tömény móka , kacagás és sok-sok mozgás vár mindkét korosztályra.

Végül, de nem utolsó sorban az anyukákat és apukákat sem hagyom mozgás nélkül, mert minden hónapban egy alkalommal őket is várom a gyerekekkel együtt. Nincs is ennél jobb minőségi idő, mint mozogni és jól érezni magunkat a gyermekünkkel.

inSpirál Stúdió