Rólunk

Amikor valaki születik vagy új dolog jön létre, mindig fontos mozzanat a névadás. Mit jelent nekem az inSpirál?

A spirál szimbólumot – valami belső hangtól vezérelve – a hétköznapi életben is sokszor választjuk. Egyensúlyt teremtve a szimmetria és az aszimmetria között, még ha nem is tudjuk, miért, pozitív energiáját érezzük.

A spirál azonban számomra a természettel való harmóniának, az élet körforgásának, az örök újrakezdésnek és ezáltal a végtelenségnek a szimbóluma is. Egyaránt benne van a folyamatos emberi fejlődés, a mélységekbe való lemerülés és az ég felé haladás.

Az inSpirál Stúdió ezeket az értékeket közvetíti. Benne van azonban az inspiráció is: az a meggyőződés, hogy Te is képes vagy!

Az inSpirál csapata

Az inSpirál Stúdióban holisztikus szemlélettel dolgozunk, ezért Vendégeink egyaránt megtalálják a testi, lelki vagy szellemi fejlődésüket támogató foglalkozásokat.

Az inSpirálban foglalkozást tartó szakemberek hasonló értékrenddel és elhivatottsággal végzik munkájukat. Fontos számunkra, hogy magunk is közösséget alkossunk, és mindannyian magunkénak érezzük annak felelősségét, hogy foglalkozásainkból a lehető legtöbbet profitálj.