Szathmáry Boglárka

Szathmáry Boglárka vagyok, Ayres/DSZIT pedagógus, Meseterápiás Szakember, Családállító, és két kislány édesanyja.

Önismereti utam során, találkoztam a Kincskereső Meseterápiával, és tanultam kidolgozójától Antalfai Mártától. Meseterápiás szakemberként a mesékkel végzett önismereti utat a művészetterápia segítségével segítem. A meséken keresztül maga az emberi élet jelenik meg annak sokszínűségével, példát és utat mutatva. A mesékben elrejtett ősi szimbólumok és mély bölcsességek bennünk is életre hívhatók. A művészetterápia pedig segít megmutatni, hogy mi éppen hol tartunk az adott mesében, vagy a kiválasztott mese milyen összefüggésben van a saját életünkkel.

Önismereti utam tovább vitt a családállítás felé, ami már az első alkalommal nagy hatást gyakorolt rám és életem rejtett összefüggéseire világított rá. Hosszú önismereti munkát követően elvégeztem a Rendszerszemléletű Sorsmodellezést és Születéscsoport képzést. Majd mentálhigiénés ismereteimet az Apor Vilmos Főiskolán az Értelemközpontú Személyiségfejlesztő (Logoterápia) szakirányú továbbképzésen bővítettem.

Időközben tanultam Jógaterápiát és különböző masszázstechnikákat, köztük a Holistic Pulsingot vagy más néven Lélekringatást.

 

Mindezeken túl azt gondolom, legnagyobb tanítóim két lányom, akik tükröt mutatva világítottak rá igazi énemre, sötét és fehér árnyékaimra. Segítettek felfedni az erőmet, rejtett képességeimet és életre hívták belőlem a teljes elfogadást.

inSpirál Stúdió