Szincsák Napsugár

Szincsák Napsugár vagyok, Vinyasa flow, kismama, baba-mama, gyerek és yin jóga oktató, Szülésfelkészítő dúla és ’Anya Útja’ facilitátor.
 
Több mint két évtizede találkoztam először a jógával. A 20-as éveim során a jóga gyakorlásom volt az biztos pont, ami mindig ott volt velem és nekem, tanulmányaim, külföldön töltött éveim, munkáim és egyéb élethelyzeteim során. Ahogy sokan mások, eleinte én is az ászának fizikai testre gyakorolt jótékony hatásai miatt szerettem meg ezt a mozgásformát (segített enyhíteni a hátfájásomat), majd később elkezdtem érdeklődni a jóga egyéb ágai és a jógafilozófia iránt is.

2017-ben végeztem el az első jógaoktató képzésemet (melyet több hosszabb és rövidebb képzés és tanfolyam követett) és 2018 óta rendszeresen tartok többek között kismama és baba-mama jóga órákat is. A jóga különböző ágainak gyakorlása során megtapasztaltam, hogy türelmesebb és tudatosabb anyukája tudok lenni kisfiamnak, együttérzőbben tudok kapcsolódni önmagamhoz és másokhoz is. Fontosnak tartom, hogy minél több kismamának, kisebb és nagyobb babás anyának is legyen lehetősége kapcsolódni önmagával, kisbabájával és egymással is.

Tapasztalatom szerint nagyon sokat tud adni, ha hasonló élethelyzetben lévő nőtársak, jóga eszköztárának gyakorlása mellett, meg tudják egymással osztani örömeiket és nehézségeiket is. Az óráimra járó kismamák indítottak el az egyéni is csoportos szülésfelkészítések tartásához vezető úton is, melyeket több, mint 3 éve tartok.
 
Szeretettel várlak az óráimon, akkor is, ha még soha nem jógáztál!

inSpirál Stúdió