Színezd át!

Önismereti workshop

Időpont: 2020. július 3. péntek 18:00 – 21:00

Vezeti: Fényes Erika Ramóna motivációs előadó

Szerintem egyetértünk abban, hogy a 2020-as év a feje tetejére állította az egész világot. Talán a Te életedre is hatással volt.

Úgy érzed, hogy a mögötted álló időszak új célokat ébresztett benned, viszont még bátortalan vagy, hogy megtedd az első lépéseket? Netán azt érzed, hogy elvesztetted a hited, motivációd, nem tudod, hogyan tovább?

Akkor ez a workshop hasznos lehet, hogy újra fókuszba állítsd, amit erősíteni szeretnél az életedben, és ráláss azokra a hátráltató, visszahúzó gondolatokra, amivel megállítod magad.

Szeretettel invitállak, hogy ismerkedj meg a Színezd át! önismereti kártyákkal. Ezen a programon megtalálhatod a saját válaszaidat és kapcsolatba léphetsz azokkal az erőforrásaiddal, amelyek ott vannak benned, csak megfeledkeztél róluk.

A workshopon megismerheted a kártyák működését és lehetőséged van kipróbálni a saját témád kapcsán is a kártyák útmutatásait.

Szeretettel várlak!
Fényes Erika Ramóna
Színezd át! motivációs előadó

 

Részvételi díj: 4.000 Ft

Kérlek, hogy részvételi szándékodat az alábbi lehetőségek egyikén jelezd: https://szinezdat.hu/kapcsolat/ vagy erikaramona@gmail.com

A workshopról még többet megtudhatsz a Facebook-on!

inSpirál Stúdió