A hely, ami inSpirál

2023 május 1-től szeretettel várunk az inSpirál Stúdió Balatonalmádi Vöröshegyen található, jóga és önismereti, valamint alkotótáborok, elvonulások szervezésére alkalmas központjába.

Az ide látogatót a vízpart és hegyvidék harmóniája, a csodálatos panoráma nyugalmat és békét közvetítő ereje, valamint a gyümölcsfákkal, cserjékkel és gyönyörű virágokkal teli kert gazdagsága fogadja.

A 3000 m2-es területen három épület található.

A három szintes főépület földszintjén egy hálószoba, fürdőszoba, gépesített, felszerelt konyha és étkező/nappali várja a látogatókat. Az emeleten három hálószoba, nagy erkély és egy fürdőszoba található. Az egyik hálószobában elhelyezett pótággyal, valamint a nappaliban található kanapéval együtt a ház összesen 10 főnek tud szállást biztosítani.

Nagyobb létszám esetén egy barátságos faház is várja a résztvevőket. Földszintjén konyha, fürdőszoba, étkező/nappali, emeletén pedig hálótér fogadja a vendégeket. A ház 4 fő elszállásolására ajánlott.

A fedett, védett közösségi térben, jó idő esetén pedig a kerti medence partján is lehetőség van a jógázásra, közösségi programokra és alkotásra.

A testi-lelki feltöltődést igény esetén az infraszauna és pingpongozási lehetőség is segíti.

A hely egyszerre hív arra, hogy a külvilágot és annak terheit a kapun kívül hagyd pár napra, és arra is, hogy a feltöltődés által megtapasztald teremtő erődet, mellyel képes vagy a változásra. Vagyis Te magad vagy az alkotó és egyben az alkotás.

Keress minket egyénre szabott ajánlatért a 30/274 92 12 telefonszámon vagy az info@inspiral-studio.hu email címen.

Főépület

Faház

Közösségi terek

inSpirál Stúdió