A Tesz-Vesz ViolaMuzsika foglalkozásokat tartja:
Gyimóthi Viola óvodapedagógus

Tesz-Vesz ViolaMuzsika

Foglalkozásaink alapját a Művészetek Palotájában régóta nagy sikerrel zajló Tesz-vesz Muzsika foglalkozások módszere képezi. A Hegedűsné Tóth Zsuzsanna zenepedagógus által kidolgozott módszer lényege, hogy hétköznapi tárgyakat (pl. csipesz, sál, gomb, légycsapó) kreatívan emel be a zenei fejlesztési játékokba, ezzel elősegítve a gyermekek játékba való bevonódását és motiváltságának fenntartását. A zenei képességek (zenei hallás, ritmusérzék, éneklési készség) fejlesztése mellett így lehetőség nyílik egyéb területek – mint például a mozgáskoordináció, kreativitás, logikai-, problémamegoldó-, illetve szociális képességek – fejlődésére is.

A foglalkozásokon a hegedű mellett a gitár, furulya és többféle ütős hangszer is szerepet kap, a foglalkozás végén, a mesét követő közös zenélés során pedig a gyermekeknek is lehetőséget nyújtok a számukra megfelelő hangszerek kipróbálására (kis méretű hegedű, gitár, ritmushangszerek).

Ajánlott életkor:
Baba-mama csoport: 1,5-3 év
Óvodás csoport: 3-7 év

A foglalkozásokon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, bejelentkezni Gyimóthi Violánál lehet, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
viola.teszvesz@gmail.com
(30) 301 9483

Tesz-Vesz ViolaMuzsika bérletek és árak

 

(45 perc)