Török Csilla

Török Csilla

Török Csilla vagyok, a bölcs asszonyt kerestem világéletemben. Először másokban, aztán felfedeztem, hogy bennem lakik ez a távolinak gondolt bölcs asszony. A vágyam, hogy megismerjem és megéljem őt, vezetett el a női jógához.

 
Modern nőként elvárások kereszttüzében vagyunk hivatottak megtalálni identitásunkat, ezért a folyamatos megfelelési kényszernek engedve lassú önpusztításba vagy túlzott önmegvalósításba kezdünk.

 
Az őszinte törekvések közepette észrevétlenül korlátok közé szorul a nőiségünk, noha szabadok vagyunk önmagunk feltárására és megélésére.

 
Ennek a szabadságnak a megízlelése és megélése inspirált arra, hogy női jóga foglalkozásokat tartsak, ahol a résztvevő felfedezheti önmagát. Azt, amilyen.

 
Csodálatos, erős, elragadó, gyengéd és vonzó, bensőséges és csábító, heves és szenvedélyes.

 
A jóga számomra a mozgásban, áramlásban maradást jelenti, ugyanakkor segít összpontosítani, fókuszálni, az itt és mostban lenni. Támogat a szétszórt energiák összegyűjtésében és csatornázásában testi és lelki szinten egyaránt. Edzem a testem, miközben finom belső érzékelésre, tudatosságra teszek szert általa.

inSpirál Stúdió