Varró Erzsébet

A gyerek lételeme a mozgás, a mozgás pedig maga az élet.

Több, mint 8 éve kezdtem rendszeresen jógázni, számomra azóta tart ez a szerelem.

A gyermekjógával a kisfiam miatt kezdtem el foglalkozni – szerettem volna megmutatni neki a jógát, megtanítani a helyes légzésre, testtartásra, mozdulatokra, hogy hogy találjon könnyebben egyensúlyt az életében, hogyan érezze magát jól a bőrében.

Rájöttem, hogy ezt a tudást minden gyermek megérdemli, ezért az a célom, hogy minél több gyerek átélhesse a felszabadultságot, boldogságot, hogy úgy érezze, gyereknek lenni jó!

Anyaként tudom, hogy a nevetés gyógyít, a játék felszabadít és egy ölelés annyi erőt és bátorságot tud adni, mint semmi más. Ha ezt egy kis testmozgással, mozgásfejlesztéssel kombináljuk, akkor a gyerekjóga a legszuperebb dolog lehet, ami egy gyerek kaphat.

 

Tanulmányaim:

  • 2016-ban végeztem el a gyermekjóga-oktatói képzést Csíki Mariannál, majd ezt követően 2017-ben kismama jóga flow és baba-mama oktatói képesítést szereztem Varga Juditnál és Csíki Mariannál
  • 2018-ban pedig mozgásfejlesztő gyermekjóga oktató lettem, hogy az egyéni fejlesztést igénylő gyermekeken is tudjak segíteni. Mindezek mellett folyamatos továbbképzéseken és workshopokon igyekszem szélesíteni a tudástáramat.

 

Többet megtudhatsz rólam itt: www.picijoga.hu

inSpirál Stúdió