Vigváry Ria

Vigváry Ria

Vigráry Ria vagyok, számomra a jóga a kulcs a könnyed és örömteli hétköznapokhoz, minden szinten.

 
2008-ban kezdtem el jógázni, hatha jóga oktatóként 2016-ban végeztem a Sivánanda Jógaközpontban, majd Jakab Adrienn nagyszerű képzése során váltam Yin jóga oktatóvá és Kéri Mónika egyedülálló tanítása segítette, hogy női jóga oktató lehessek. A jógagyakorlatok a test egészségben tartásához; a légzőgyakorlatok, a tudatos légzés az elengedés és befogadás összehangolásához; a relaxáció a belső csendességhez és a béke megtalálásához nyújtanak segítséget.

 
Yin jógaóráimon többnyire passzív, hosszabb ideig kitartott ászanákkal találkozhatsz, melyek célja az izmok tudatos ellazítása, jobb olajozást és védelmet biztosítva az ízületek számára, tökéletesítve a hormonrendszer működését.

 
A tartások segítik nyugtatni, kiegyensúlyozni a testet és az elmét, valamint megtalálni a belső nyugalmat. Szabályozzák a test energiaáramlását, oldják a blokkokat.

 
Ahogy belefeledkezel a tartásba, a magadra szánt idő segít, hogy megtapasztald az áramlást a mozdulatlanságban, a tiszta, belső hangot a csendben. A tapasztalás segít, hogy ez a varázslat ne csak a jógamatracon tartson, így az élmény idővel átkúszik a hétköznapokba, a hozzáállásodba, kapcsolataidba is.

 
A yin jóga tökéletes kiegészítője bármely sportnak, a többi jóga stílusnak, nemtől, hajlékonyságtól, tapasztalattól függetlenül mindenkinek, aki szeretne igazán befelé figyelni és megérteni Önmaga valóságát.

 
Tapasztald meg Te is, hogy számodra mit jelent a jóga! Kicsavart pózok sorozata? Az elme megnyugtatója? Az egészség megőrzője? A test karbantartója?

 
Szeretettel várlak óráimon erre a tapasztalásra.

inSpirál Stúdió