AVIVA torna

alaptanfolyamok és gyakorló órák

Vezeti: Sarkadi Edit

A 4 órás, egyalkalmas tanfolyamok péntekenként zajlanak stúdiónkban, ahol az AVIVA Módszer 18 alapgyakorlatát sajátíthatod el, személyre szabott életvezetési és életmód tanácsokkal kiegészítve.

Miről szól az AVIVA torna?

Az AVIVA Módszer egy egyedülálló, természetes módszer a női és férfi egészség megőrzésére, helyreállítására, illetve a hormonegyensúly megteremtésére. Zenés torna, amely beindítja, támogatja szervezetünk csodálatos öngyógyító tevékenységét azáltal, hogy serkenti a vérkeringést és a nyirokkeringést – egy olyan területen, amit manapság alig használunk modern életvitelünk során – a genitális zónában és alhasban.

A torna mind férfiak, mind nők számára rendkívül hatásos.

Nők részére ajánljuk menstruációs problémákra, ciszta, mióma, polip, pajzsmirigy vagy endokrin problémák és a változókor gondjainak enyhítésére, inkontinencia, hormonális eredetű túlsúly esetén, illetve mindenkinek, aki babát szeretne.

A torna férfiak számára potencia problémákra, prosztata gondokra és a termékenység fokozására javasolt.

Mi vár Rád a tanfolyamon?

Átbeszéljük az éppen aktuálisan felmerülő kérdéseket, ami a csoportot érinti. Itt életvezetési irányokat is megbeszélünk, az életmódot (táplálkozást, testhasználatot) érintve, ami a helyes testmozgás fontos támogatója. Az endokrin rendszer, idegrendszer, emésztőrendszer, immunrendszer kapcsolatát tudatosítjuk. Majd testfókuszba helyezve, az egyes gyakorlatok hatásmechanizmusát érzékeljük, és felépítjük a gyakorlatsort. Nem intenzíven végezzük, ezért hölgyek esetében a menstruáció alatt is történhet a tanulás.

További részletek itt.

Jelentkezés: Sarkadi Edit sesedit@gmail.com +36 30 536 4361

inSpirál Stúdió