Kriston Intim Torna Nőknek

10 alkalmas csoportok szombatonként és vasárnaponként

Következő csoportok: 2023.09.16. 09:00-15:00 és 2023.09.17. 09:00-15:00

Vezeti: Liszkainé Csipszer Melinda.

Kriston Intim Tornával a kontinencia-képességek fokozásáért, a szexuális egészségért, és medenceszerveid megfelelő helyzetének megtartásáért tehetsz. 10 hét alatt átlagosan 132%-kal nő a gáti szorítóerő, 93%-ban szüntethető meg a stresszinkontinencia, a méh magasságán 5-6 cm-t lehet emelni, aranyér esetén 100%-ban érzik pozitív hatását.

A Kriston-módszert rendszeresen elérheted stúdiónkban Liszkainé Csipszer Melinda Kriston Tréner csoportos tréningjein. A tanfolyamon nem kell megosztanod magadról semmit, anonim kérdőív alapján kap minden résztvevő egyéni gyakorlatsort, majd hanganyag segíti az otthoni – napi 20 perces – gyakorlást.

A Kriston-módszer nem csak tornából áll. Alhasvédő szokásokkal és az érzelmek mélyebb átélésével nagyban hozzá tudsz járulni a torna sikerességéhez, egészséged visszaszerzéséhez, megtartásához. Ez a másik két alappillér, így lesz a Kriston Intim Torna nőknek tanfolyam egy komplex módszer, mely holisztikus szemlélettel tekinti az embert.

Az “intimtorna” kifejezést Kriston Andrea találta ki, és alkalmazta először módszerére. Mára már bárki használhatja, nincs névoltalom alatt.
Válaszd az eredetit!

További részletek és jelentkezés itt.

inSpirál Stúdió